Transport

Transport af gylle, biomasse, kemi og ADR

Levering

Af sand, grus og sten fra egen grusgrav

Kranbiler

Vi har kranbiler i alle størrelser

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske på: 59565900. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Obel Transport A/S

Flakgervej 36
4400 Kalundborg

Tlf. nr. 59565900
Mobilnr. 21600306

E-mail: info@obel-transport.dk

Kontakt os


Obel Transport A/S
Flakagervej 36
4400 Kalundborg

(+45) 59 56 59 00
info@obel-transport.dk
tilbud@obel-transport.dk


Nyheder

4 months ago

Obel Transport A/S

I disse Corona tider kører Obel Transport masser af Ethanol til håndsprit rundt om i hele Danmark...👍

Vi er altid klar med et tilbud på Tank Transport og du er velkommen til at kontakte os for uforpligtende et tilbud...☀️
... See moreSee less

I disse Corona tider kører Obel Transport masser af Ethanol til håndsprit rundt om i hele Danmark...👍

Vi er altid klar med et tilbud på Tank Transport og du er velkommen til at kontakte os for uforpligtende et tilbud...☀️

 

Comment on Facebook

I er for seje 💪

👏👏👏

4 months ago

Obel Transport A/S

KTerhvervsbygHos Obel Transport A/S🚛 i Kalundborg er de glade for at være flyttet ind i deres nye flotte domicil med værksted og administration😀 ... See moreSee less

 

Comment on Facebook

For satan en lækkerheds vugn der holdet der🤪

Det ser da hyggeligt ud 😉

5 months ago

Obel Transport A/S

Så er vi langt om længe flyttet ind i vores nye domicil på Flakagervej i Kalundborg og de første reparationer har fundet sted på værkstedet...👍
Nu venter vi bare på godt vejr så vi kan komme igang med det udvendige anlægs arbejde...☀️☀️☀️
... See moreSee less

Så er vi langt om længe flyttet ind i vores nye domicil på Flakagervej i Kalundborg og de første reparationer har fundet sted på værkstedet...👍
Nu venter vi bare på godt vejr så vi kan komme igang med det udvendige anlægs arbejde...☀️☀️☀️

 

Comment on Facebook

Det ser godt ud! Det er også nogle dygtige håndværker, der har bygget det😜👍

Tillykke til Obel Transport det er dejligt at se nogen tror på den den her branche , det er virkelig dejligt når hele ens liv er transport

Tillykke med de super flotte lokaler👍🏻

Ser godt ud. se du bare og få skifte olie på de gamle Volvo er så du er klar når vejret er

Ser sku godt ud må kigge ind en dag 👍👍👍👍

Stort tillykke med de nye lokaler 👍🙏

Det er godt nok blevet flot💪🏾 Tillykke🇩🇰🚛💨💨

Tillykke med de lokaler👍

Glæder mig til at dette flotte byggeri helt færdigt

Tillykke med dern nye bygningen

Ser godt ud 👌🏻

Tillykke ser godt ud👊

Det ser sgu godt ud 👍👍👍

Kæmpe tillykke. 🇩🇰🇩🇰 Det ser sgu godt ud 👍👍

Det bliver godt 💪💪

Ser godt ud👍tillykke

Tillykke det ser godt ud

Stort tillykke

Rigtig flot byggeri 😊👍

Tillykke det ser godt ud

Er det nu i kører Volvo at i skulle have nyt og større værksted🤪😂 Ej det ser godt ud👍🏻👍🏻

Tillykke med de nye bygninger 🇩🇰 ser godt ud

Hej tilykke se skide godt ud 🌼🌼🌼🙏🙏

Det ser rigtigt godt ud Peter Obel👍💪

Stort tillykke hr Peter Obel. Det ser skide flot ud🌸🤩🤩

+ View previous comments

Load more